Restaurace - to jsou místa, kde se snoubí kulinářské umění, pohostinnost a společenská atmosféra, kde se setkávame s rodinou a přáteli, slavíme významné události nebo si jednoduše užíváme chvíle rozkoše v podobě skvělého jídla.
Tam, kde se výjimečná gastronomie a nevšední, nejen gastronomické zážitky, snoubí s geniem loci unikátního místa.Stejně jako v původním Mánesu, i dnes je hostům k dispozici ojedinělý multifunkční prostor, sestávající z Art Restaurantu, Terrace Grillu, Art Café a Lounge Baru. Celému objektu dominují rozsáhlé stupňovité terasy s výhledem nejen na Vltavu, Petřín a Žofín, ale také na Pražský hrad a Národní divadlo. Díky svému velkoryse pojatému a členěnému interiéru je Mánes ideálním místem jak pro soukromá posezení, oslavy, svatby, ale také obchodní jednání, společenské akce, konference, rauty i koktejly.Garancí nezapomenutelných gastronomických zážitků je šéfkuchař Jaroslav Zahálka, vynikající kuchař s mnohaletými zkušenostmi a také bývalý člen prestižní asociace Club Des Chefs Des Chefs, mezi jehož členy patří jen ti nejprestižnější šéfkuchaři, kteří měli to privilegium připravovat menu nejvyšším státním představitelům a vládám.
La Bodeguita del Medio představuje nové menu. Kromě moderního tapas se menu pyšní hlavní superstar v podobě langust dovezených z Kuby, a to hned ve čtyřech provedeních. První je Ocas z langusty s česnekovým máslem a citronovou šťávou s rozpečenou bagetou. Další je Grilovaná langusta s dipem z čerstvé zeleniny, salátkem a rozpečenou bagetou. Dechberoucí je Surf & Turf, jenž kombinuje langustí ocas s biftekem a grilovanou brokolicí, cherry rajčátky a romanesco. Poslední variantou je sdílený talíř pro dva, kde nechybí Celá langusta, slávky, kalamáry, chobotničky a krevety. Víte vlastně, jaký rozdíl je mezi langustou a humrem? Langusta se liší od humra tím, že má místo klepet tykadla a velký, silný ocas. Je to větší druh humra a maso má hlavně na silném ocase. Co se týká konzistence masa, humr je jako rak a langusta se dá přirovnat ke krevetě. Langustami to ovšem v Bodeguitě nekončí.
Kromě toho nové menu obsahuje masovou sekci, kde vyniká Biftek z mladého býka s pepřovou omáčkou, mačkané bylinkové brambory a chips z parmazánu. Milovníky mořských plodů potěší Steak z tuňáka s julienne z kořenové zeleniny, opečené brambory s bylinkami a aioli. Signature pokrm, který k Bodeguitě patří v různých podobách, a tudíž nechybí ani v novém menu, je Grilované chapadlo z chobotnice s řasou wakame s ústřicovou omáčkou a rýží. Menu by nebylo celistvé bez kubánských specialit. Ropa Vieja s jasmínovou rýží či Arroz Cubano, tedy v menu zaujímají také svá místa. Pokrm určený pro dvě osoby je Chateaubriand a je doslova dechberoucí.
Sladké tečky jsou dvě. Čokoládová pěna s karamelizovanou mandlovou strouhankou a kouřovým aroma, která je jemná a přesto intenzivní. Druhým dezertem je Ananas v karamelu s kubánským rumem, zeleným pepřem a vanilkovou zmrzlinou. Každý kousek dezertu je báječný a dovrší gastronomický zážitek. Kam jinam vyrazit než do nejlepší kubánské restaurace v Praze.
Originální kubánská restaurace v koloniálním stylu staré Havany, vyhlášený koktejl bar a music restaurant nabízí jedinečný výběr gastronomických specialit, nápojů a doutníků, které si vychutnáte za rytmů žhavé salsy, každý den živá hudba a tanec.
La Casa Argentina - to jsou šťavnaté steaky připravované na otevřeném ohni, vybraná vína světové i domácí produkce, lahodné koktejly, latino hudba naživo, temperamentní tanec i neuvěřitelná magie iluzionisty Roberta Foxe.
Buddha-Bar je luxusní dvoupatrová restaurace v podzemí historické Prahy s výbornou panasijskou kuchyní. Unikátní prostředí inspirované celým světem, zejména pak Asií nabízející kulinářské umění, hudební zážitky a skvělé koktejly.
Zaujme vás moderní designový interiér restaurace, široká nabídka piv z produkce pivovaru Staropramen včetně belgických speciálů Hoegaarden, výborná česká kuchyně, masa z grilu a další, možnost posezení na venkovní terase.
Objevte jedinečnou chuť Asie a Indie v té nejlepší restauraci, zavítejte do staré Číny, Japonska, Thajska, Bali a Indie, přijďte si vychutnat originální asijské pokrmy, lahodná vína, čerstvě připravené koktejly a asijské speciality.
Zaujme vás moderní designový interiér restaurace, široká nabídka piv z produkce pivovaru Staropramen včetně belgických speciálů Hoegaarden, výborná česká kuchyně, masa z grilu a další.
Přijďte si vychutnat atmosféru naší rodinné restaurace, v našem menu naleznete výběr specialit převážně jižanských kuchyní, ale i čerstvé ryby, steaky, domácí těstoviny nebo lehké saláty.
Úžasný oběd nebo večeře v Babiččině Zahradě po výletní cestě z Průhonického parku. Sedm vzdušných dvoulůžkových pokojů s dotykem levandule ze zahrádky naší babičky.Rodinná pohoda. Restaurace s poctivou prvorepublikovou kuchyní.V restauraci jídla připravujeme z potravin od drobných pěstitelů, farmářů ale i dodavatelů, které nám zaručují námi požadovanou kvalitu. Používáme pouze potraviny, které geograficky patří k nám, rostou tu nebo rostly.